Actualitat

Can Jubany acosta l’hort a la cuina

L’espai exterior de Can Jubany s’ha modificat aquest mes de gener per ubicar l’hort en una zona molt més propera a la cuina. El canvi ha permès doblar la capacitat de l’hort i donar així més visibilitat al lloc d’on s’obtenen molts dels ingredients que se serveixen als àpats del restaurant.

El nou hort creix per tenir un total de 2.000 m2 i passa a ocupar l’espai que fins ara es dedicava a aparcament. Els clients podran deixar els seus cotxes en una nova zona habilitada que manté el nombre de places d’aparcament i que es divideix en dos nivells, ocupant entre d’altres l’espai on s’han conreat les verdures i hortalisses de Can Jubany durant els últims anys. La ubicació de l’hort entre el restaurant i l’aparcament permet fer partícips als visitants de la manera d’entendre l’hort i la cuina de Can Jubany.

“Sentim una passió desmesurada pel nostre hort. Ens feia il·lusió que tothom el visités perquè fins ara molta gent no s'adonava d'on trèiem molts dels nostres ingredients. Amb la remodelació obliguem a tots els visitants a accedir a Can Jubany per l'hort”, afirma Nandu Jubany.

Les obres s’han fet durant les tres primers setmanes de gener aprofitant les vacances de Can Jubany. Per tal de mantenir el nombre de places d’aparcament, l’equip de Can Jubany deixarà els seus vehicles a una nova àrea habilitada més enllà de l’aparcament dels visitants.