Actualidad

Nandu Jubany abre las puertas de la nueva cocina para impartir un curso de gastronomía

Can Jubany organitza pel proper mes de març uns cursos de gastronomia que permetran als assistents participar activament en l’elaboració de les receptes estrella de Nandu Jubany. Els alumnes col·laboraran activament en l’elaboració d’un menú degustació. A banda de descobrir algunes de les receptes que se serveixen al restaurant així com les tècniques necessàries per dur-les a terme, aprendran a conèixer i valorar diferents vins per al seu maridatge de la mà de la sommelier del restaurant, Carol González, que també els introduirà al món dels formatges. L’activitat començarà a les 6 de la tarda i es tancarà amb un sopar degustació i un tast de gintònics. De moment s’han programat tres cursos, pels dies 9, 16 i 23 de març. Aquells que vulguin participar d’aquesta nova experiència Jubany tenen dues opcions. Per una banda, poden fer el curs, amb les degustacions i el sopar inclòs, incorporant si ho desitgen un acompanyant més a l’hora de l’àpat. Per l’altra, a banda del curs i el sopar, poden afegir a l’experiència una nit d’hotel a Mas Albereda, en habitació individual o doble, amb l’esmorzar inclòs. Cada sessió del curs té una capacitat màxima de 20 persones i és el primer d’aquestes característiques que organitza Jubany. Nandu Jubany afirma que “fa temps que moltes persones em demanaven de ser a la cuina mentre treballem. Per això, des que vam inaugurar el nou restaurant ara fa cinc mesos ja oferim als clients la possibilitat de poder sopar a la taula de la cuina. Però tenia ganes d’ensenyar la cuina, el cor de Can Jubany, als amants de la gastronomia. Pot ser una experiència genial pels que vinguin, però també per a l’equip Jubany”. Precio del curso de gastronomía: 190 € Precio de la cena degustación y cata de gin tonics para el acompañante: 120 € Precio del curso de gastronomía + alojamiento y desayuno en Mas Albereda: 260 € (suplemento de 20 € en habitación individual)

Empieza la temporada de la caza y la trufa

El mes de enero es siempre sinónimo del inicio de una temporada muy esperada para los amantes de la buena cocina: la temporada de la caza y la trufa, que en Can Jubany ya ha empezado. Este año, además, la campaña se presenta especialmente buena para la trufa, que toma un gran protagonismo en el restaurante, con el nuevo menú de la trufa. Se trata de once platos para degustar, que combinan la trufa con otros ingredientes como el jamón ibérico, el foie, la calabaza, el arroz o la panceta, que se elaboran teniendo presentes los productos de la tierra y de la temporada. La carne de caza también toma un especial protagonismo, con platos estrella cómo la terrina de liebre a la Royale con trufa. Menú de la trufa Air baguette con trufa y jamón ibérico Milhojas de trufa con foie y manzana caramelizada Gnocchis de calabaza con trufa y parmesano Canalones rellenos de pollo de payés asado con trufas a la crema Huevo frito de nuestro gallinero trufado con patatas “soufflé” Arroz cremoso de tripitas de bacalao con alcarchofas y trufa Trufa al rescoldo con panceta de cuello Terrina de liebre a la Royale con trufa Queso afinado con trufa Helado de trufa con manzana escalibada Texturas de leche fresca de vaca con caramelo y limón Precio: 178 € (8% IVA incluido)

Cerramos por vacaciones

Después de un 2010 muy intenso y un final de año especialmente cargado de actividad, Can Jubany empezará el 2011 con un merecido descanso. El restaurante estará cerrado del 1 al 12 de enero, cuando reabrirá las puertas para entrar, de lleno, a la temporada de la caza y la trufa.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >