Actualidad

Can Jubany celebra sus 20 años con un repaso gastronómico entre cocineros y amigos  

Can Jubany va acollir aquest dilluns l’acte de celebració dels 20 anys del restaurant. La trobada va reunir més de 300 persones, entre els quals hi havia reconeguts cuiners, periodistes gastronòmics, clients, proveïdors, amics i familiars de Nandu Jubany i Anna Orte...

La celebració va constar de dues parts, un dinar a peu dret i un sopar, una fórmula que va permetre acollir tots els convidats a Can Jubany i al llarg de tot el dia. En tots dos casos, l’equip Jubany va servir una selecció gastronòmica per repassar alguns dels principals plats que han sortit de la cuina del restaurant els darrers anys.

Nandu Jubany i Anna Orte van agrair als assistents la seva presència i van destacar que “aquest restaurant que vam somniar ara fa 20 anys és una realitat gràcies a tots els que, com vosaltres, ens han donat suport i acompanyat. El nostre equip, els clients, els amics… Aquests són els autèntics protagonistes d’aquest aniversari”.

L’acte també va servir per inaugurar dues noves dependències que s’han habilitat a Can Jubany: un espai exterior just a l’entrada del restaurant destinat a clients i un laboratori de I+D a la planta baixa, just al costat de la cuina.

Nandu Jubany va explicar que “necessitàvem un espai específic per poder treballar noves creacions i l’hem creat a tocar de la cuina, però en una àrea separada. Així no entorpim la cuina de Can Jubany quan treballem en innovació”.

Galería de fotos de la fiesta

Un diario Ara por los 20 años de Jubany

El acto de celebración del vigésimo aniversario de Can Jubany se aprovechó para presentar el diario de los 20 años de Jubany, creado conjuntamente con el equipo del diario Ara. Siguiendo las secciones tradicionales de este diario generalista, la publicación recoge la evolución del proyecto Jubany desde diferentes perspectivas.

Por Navidad y Fin de Año, cocina Jubany

Un año más el equipo Jubany ha preparado un conjunto de propuestas para disfrutar de la esencia de su gastronomía estas fiestas. Por un lado, los menús especiales para llevar a punto para degustar los días de Navidad y Nochevieja. Por otro lado, una forma inmejorable de empezar el 2016: comiendo las uvas y brindando juntos en la fiesta que se celebrará en El Serrat del Figaró.

Los menús de Jubany por estas fiestas combinan platos clásicos de su cocina como los canelones de Navidad trufados o la crema de gallina y jamón ibérico con “galets” rellenos, con otras propuestas culinarias sorprendentes como el cochinillo asado con piña orejones, ciruelas, melocotón y pera, el plantillo de corvina con sobrasada, calamar y butifarra negra o entrantes tan sugerentes como el huevo Kinder de foie, manzana, angula y trufa.

El precio del menú de Navidad es de 42 euros y el de Fin de Año es de 52 euros, mientras que la fiesta en El Serrat del Figaró tiene un precio de 160 euros (todos los precios son con IVA incluido).

Las reservas del menú de Navidad deben hacerse antes del 22 de diciembre y las del menú de Fin de Año antes del 29 de diciembre al teléfono 938 891 023, donde también se debe llamar para reservar mesa para la fiesta en El Serrat.  

Consulta los menús de Navidad, Fin de Año y la fiesta en El Serrat del Figaró

< 1 2 3 4 5 >